Obec Rosina
Rosina oficiálna stránka obce

Ochrana osobných údajov

 

Obec Rosina (ďalej len prevádzkovateľ) spracováva vaše osobné údaje v súlade s nariadením EP a Rady EÚ  č. 2016/679 o ochrane osôb pri spracovaní osobných údajov a zákonom SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Prevádzkovateľ prehlasuje, že poveril výkonom zodpovednú osobu na zaistenie ochrany práv dotknutých osôb. Zodpovedná osoba pri výkone svojich úloh náležite zohľadňuje riziko spojené so spracovateľskými operáciami, berie do úvahy povahu, rozsah, kontext a účel spracúvania osobných údajov a  v súvislosti  s výkonom svojich úloh  je  viazaná povinnosťou mlčanlivosti. Každá dotknutá osoba môže kontaktovať zodpovednú osobu s otázkami týkajúcimi sa spracúvania jej osobných údajov a uplatňovania jej práv podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov nasledovne:

Kontakt na zodpovednú osobu:

email:  zodpovednaosoba@obecrosina.sk

korešpondenčná adresa:
Obec Rosina
013 22 Rosina č. 167

Mobilná aplikácia

mobilná aplikácia

google-play-downloadapp-store-download

Dátum a čas

Dnes je piatok, 10.7.2020, 20:08:01

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Aktuálne počasie

dnes, piatok 10. 7. 2020
jasná obloha 29 °C 15 °C
sobota 11. 7. silný dážď 21/12 °C
nedeľa 12. 7. slabý dážď 19/9 °C
pondelok 13. 7. polojasno 19/8 °C

Informácie e-mailom

Novinky e-mailom